Skip to main content

Ons comtié zoekt nieuwe bestuursleden

Ons comité zoekt nieuwe bestuursleden. Wij nodigen nadrukkelijk jongen mensen uit om ons bestuur te versterken.
Maar ook als u als vrijwilliger voor ons comité wilt werken bent u van harte welkom. 

 Vacatures Stichting 4/5 mei Comité Amsterdam Zuidoost 

De Stichting 4/5 mei Comité Amsterdam Zuidoost  is op zoek naar actieve bestuursleden.

Vindt je het belangrijk dat de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht blijven worden in Nederland,  verworven vrijheden gevierd blijven worden, meldt je dan aan als bestuurslid.

Wij zijn een kleine vrijwilligersorganisatie die in Amsterdam Zuidoost sinds vele jaren evenementen en educatieve activiteiten organiseert rond de jaarlijkse dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Ook besteden wij aandacht aan de bevrijding van voormalig Nederlands-Indië op 15 augustus en aan de dag van de rechten van de mens. 

Het bestuur van onze stichting bestaat momenteel uit 5 leden, met een  voorzitter,  secretaris en penningmeester.  Onze werkwijze is projectmatig, in werkgroepjes.

Voel je je aangesproken om deel te nemen aan onze activiteiten als bestuurslid? Ook al heb je nog geen bestuurlijke ervaring maar wil je je wel voor langere tijd aan onze organisatie verbinden dan is dit ook een kans om deze bestuurlijke ervaring op te doen.  Voor ervaren bestuurders is uiteraard plaats bij onze organisatie.

Je kunt veel vrijheid verwachten in de manier waarop je werkt; het 4/5 mei Comité Amsterdam Zuidoost wordt gevormd door een ondernemende, creatieve en enthousiaste groep mensen die collegiaal en met minimale hiërarchie met elkaar omgaat en waar sfeer, attitude, intrinsieke motivatie en respect voor de kernwaarden van belang zijn. 

Geïnteresseerden die hun ervaring als vrijwilliger in een werkgroep of in een bestuursfunctie willen inzetten, of deze willen opdoen, nodigen we graag uit voor een kennismakingsgesprek.  

Onze voorzitter Hans Mooren is voor informatie beschikbaar. Tel: 06 27017843